Tegenwoordig verkopen dispensaria voor recreatieve wiet traditionele joints, pijpen en waterpijpen, maar ze hebben ook unieke manieren gevonden om marihuana te combineren met alledaagse artikelen zoals zeep, crèmes en oliën. Met eetbare opties kunnen consumenten cannabisgummies en andere soorten snoep kopen, zoals harde snoepjes, koekjes en natuurlijk de beroemde potbrownie.

Sterker nog, veel chef-koks gebruiken cannabis en THC in hun hoofdgerechten. Van lekker eten tot fastfoodrestaurants, het toevoegen van de plant aan voedsel biedt een kans voor diegenen die de effecten willen ervaren van high worden zonder rook in te ademen.

Veel onderzoeken suggereren ook dat kleine hoeveelheden marihuana verschillende gezondheidsvoordelen kunnen bieden, waaronder pijnverlichting, en kunnen helpen bij stemmingsstoornissen zoals depressie en angst. Marihuana wordt zelfs gebruikt bij de behandeling van kanker en kan mogelijk de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer en andere degeneratieve aandoeningen vertragen, hebben andere onderzoeken aangetoond.

Een andere markt die inspeelt op de groeiende populariteit van cannabis is de koffie-industrie. De CoffeeShop Greenhouse in Den Haag, Nederland is een goed voorbeeld en trekt veel aandacht, met een solide schema van boekingen en walk-ins. Het is een creatief gestructureerd café waar klanten openlijk kunnen roken en eten, en het is uitgerust met een robuust luchtfiltratiesysteem om de cannabisgeur te verminderen.

Onderzoek heeft bevestigd dat koffie en cannabis beide dezelfde delen van het menselijk brein aantasten. Experts hebben ontdekt dat het mengen van de twee de effecten van marihuana bij een persoon kan verlengen, wat zorgt voor langere pijnverlichting en langere perioden van euforie.

www.coffeeshop-denhaag.nl